IV BRUNCH JAKOŚCIOWY

19 marca 2013 w Czechowicach Dziedzicach miał miejsce  IV Brunch jakościowy zorganizowany przez firmę Team Prevent Poland.

 

Pierwsza prezentacja przeprowadzona przez Pana Marka Czaja (Team Prevent) dotyczyła oceny MSA dla kontroli wizualnej. Uczestnicy mieli możliwość samodzielnie zmierzyć się z zadaniem, a kontroli podlegały… cukierki M&Ms.

 

W trakcie spotkania trzech kontrolerów przeprowadziło trzykrotną kontrolę cukierków na określone wady.

Kolejny temat, Global quality assurance system in Nittan, zaprezentował nasz gość, Pan Koji Sakane.
Pan Sakane w praktyczny sposób przedstawił zagadnienia związane z zarządzaniem jakością na podstawie praktyk firmy Nittan.

Dziękujemy Państwu za uczestnictwo!

Share on facebook
Udostępnij na Facebooku
Share on linkedin
Udostępnij w LinkedIn

SAWO 2016

Pod koniec kwietnia (26-28.04) w Poznaniu odbędzie się kolejna edycja Międzynarodowych Targów Ochrony Pracy, Pożarnictwa i Ratownictwa. Podobnie jak w latach ubiegłych zapraszamy do odwiedzenia stoiska Team Prevent Poland (hala

Czytaj więcej »

III BRUNCH JAKOŚCIOWY już za nami!

Dziękujemy Państwu za udział w III BRUNCHU JAKOŚCIOWYM! Zapraszamy na kolejne edycje spotkań w nowym roku. ***** Zapraszamy Państwa do udziału w organizowanym przez Team Prevent Poland III BRUNCHU JAKOŚCIOWYM.

Czytaj więcej »
Team Prevent z Gazelą Biznesu

Team Prevent z Gazelą Biznesu

11 marca 2019 r. w Warszawie odbyła się 19. Gala „Gazele Biznesu” organizowana przez Puls Biznesu. Firma Team Prevent Poland Sp. z o.o. została wyróżniona i dołączyła do klubu Gazel

Czytaj więcej »