Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

Zdrowie na talerzu – szkolenie online (ID 3207)

20 lipca 12:00 - 13:00

220,00 PLN netto

Zapisz się

Zostało tylko 50 miejsc.

(Wypełnij tylko w przypadku szkolenia na licencji VDA QMC)

W przypadku zgłoszenia większej liczby osób na ten sam termin szkolenia otwartego zostanie przyznany rabat:

  • dla drugiego uczestnika 5%,
  • dla trzeciego i kolejnych uczestników 10% rabatu.

Administratorem danych osobowych osób zgłaszających oraz uczestników szkoleń jest SQD Alliance Sp. z o.o. z siedzibą w Pszczynie przy ul. Batorego 19, 43-200 Pszczyna, NIP: 6381701670, REGON: 240513222, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000269551. Państwa dane będą przetwarzane w celu organizacji, przeprowadzenia oraz rozliczenia szkolenia, w którym biorą Państwo udział. Dane mogą być także przetwarzane w celu ustalenia i obrony przed roszczeniami do czasu przedawnienia roszczeń.

Podanie danych jest dobrowolne, jednak niepodanie danych sprawi, że nie będą mogli Państwo brać udziału w szkoleniu.

Państwa dane mogą być przekazane podmiotom biorącym udział w organizacji i przeprowadzeniu szkolenia, w tym licencjodawcy VDA QMC, czyli Qualitäts Management Center im Verband der Automobilindustrie e.V., Behrenstraße 35 10117 Berlin.

Informujemy, że mają Państwo do dostępu do swoich danych, ich sprostowania, ograniczenia ich przetwarzania, usunięcia, przenoszenia, wyrażenia sprzeciwu oraz wniesienia skargi na przetwarzanie do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Więcej informacji o przetwarzaniu danych osób zgłaszających oraz uczestników znajdą Państwo w klauzuli informacyjnej oraz w Polityce prywatności.

Zobacz ogólne warunki współpracy.
Tribe Loading Animation Image

Opis szkolenia

Szkolenie poświęcone jest omówieniu najnowszych rekomendacji dotyczących Talerza zdrowego żywienia. Warsztat przeprowadzony jest w formie interaktywnej i z wykorzystaniem angażującej uczestników grywalizacji. Dla 3 najbardziej aktywnych uczestników warsztatu, przewidziane są upominki. Dzięki innowacyjnej formie spotkania, przyswojenie informacji z tematyki warsztatu jest atrakcyjniejsze i zapadają one w głowie uczestników na dłużej.

Szkolenie prowadzone jest przez dietetyka/specjalistę zdrowia publicznego, w formule online.

Grupa docelowa

Szkolenie skierowane jest do wszystkich pracowników i pracodawców, zainteresowanych budowaniem kultury zdrowia w miejscu pracy.

Zawartość

  • Talerz zdrowego żywienia – najnowsze rekomendacje.
  • Budowanie zdrowych nawyków żywieniowych.
  • Wpływ stresu na wybory żywieniowe.

Efekty kształcenia

  • Umiejętność komponowania zdrowych posiłków, zgodnych z najnowszymi rekomendacjami.
  • Znajomość wartości odżywczych podstawowych produktów żywnościowych.
  • Znajomość wpływu poszczególnych produktów na fizjologię i stan zdrowia organizmu.
  • Poznanie uwarunkowań stresu w kontekście wyborów żywieniowych.

Szkolenia powiązane:

  • ID 3205 – Dieta mózgu.
  • ID 3206 – Lepiej zapobiegać niż leczyć.
  • ID 3201 – 360o wokół zdrowia.

Szczegóły

Data:
20 lipca
Czas:
12:00 - 13:00
Koszt:
220,00 PLN netto
Wydarzenie kategoria:
Wydarzenie Tagi:
,

Organizator

Szkolenia OHS
Telefon:
+48 32 326 30 08
Email:
szkolenia.ohs@sqda.pl