Warsztat interaktywny - Zdrowie na talerzu

Dieta mózgu

ID 3205

Czas trwania: 90 minut

Szkolenie organizowane w formie zamkniętej oraz otwartej

Opis szkolenia

Poszczególne produkty żywnościowe, istotnie wpływają na poziom koncentracji, zdolność radzenia sobie ze stresem czy kontrolę i panowanie nad emocjami. Celem szkolenia jest zwiększenie świadomości, jak ważna jest prawidłowo skomponowana dieta dla naszego mózgu, dla jego wydajności i efektywności w pracy.

Szkolenie prowadzone jest przez dietetyka klinicznego, w formule online.

Grupa docelowa

Szkolenie skierowane jest do wszystkich pracowników i pracodawców, zainteresowanych budowaniem kultury zdrowia w miejscu pracy.

Zawartość

  • O roli i działaniu mózgu w pigułce.
  • Myślisz tak, jak jesz. Wspomaganie pracy mózgu dietą.
  • Nawyki żywieniowe, a jakość pracy mózgu.
  • Rola witam i innych związków w zachowaniu zdrowia psychicznego.

Efekty kształcenia

  • Znajomość mechanizmów funkcjonowania mózgu.
  • Znajomość wpływu żywności i składników odżywczych na pracę mózgu.
  • Zaznajomienie się z nawykami żywieniowymi, wspierającymi pracę mózgu.

Szkolenia powiązane:

  • Lepiej zapobiegać niż leczyć.
  • 360o wokół zdrowia.
  • Warsztat interaktywny – Zdrowie na talerzu.
  • Aromaterapia – naturalny sposób na uzdrowienie ciała.

Zapytaj o szczegóły

Wypełnij formularz, a my skontaktujemy się z Tobą, aby porozmawiać o szczegółach i przedstawić Ci propozycję współpracy.

Administratorem danych zawartych w korespondencji e-mail jest SQD Alliance Sp. z o.o. z siedzibą w Pszczynie przy ulicy Stefana Batorego 19, 43-200 poczta Pszczyna, NIP: 6381701670, REGON: 240513222, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000269551.

Wysyłając wiadomość, przekazują nam Państwo adres e-mail oraz inne dane zawarte w treści wiadomości. Szczegóły dotyczące przetwarzania danych są dostępne w Polityce Prywatności dostępnej na tej stronie internetowej.